Acties Diensten

Acties Diensten

09 apr 2020

Kies lokaal: samen kunnen we de gezondheid van de lokale ondernemers een boost geven in deze coronacrisis. Dus help het winkeltje in de binnenstad, het eetcafé op de hoek of de bakker in het winkelcentrum en maak gebruik van hun tijdelijke extra diensten of acties! #samenvoorassen

Wij proberen zoveel mogelijk acties op deze pagina te plaatsen. Dus, ben jij ondernemer in Assen en staat jouw actie er nog niet tussen? Klik dan op onderstaande button en meld je aan!

Actie aanmelden


Een kalender op maat voor het hele gezin

Ook wil Kalender op Maat hun steentje bijdragen. Deze roerige tijd vraagt om een juiste planning. Wie werkt thuis, welke dag naar school, wanneer weer sporten. Een handig hulpmiddel is een kalender die op maat voor jouw gezin wordt gemaakt! Ze hebben ook nog een speciale actie van 25% korting lopen. Bekijk hier de mogelijkheden.


Waardebonnen bij Doorleef

Ook zo klaar met thuiszitten? Doorleef heeft alvast een leuke waardebonnenactie. Koop nu en geniet straks van een heerlijk ontspannende behandeling. Doorleef is een praktijk voor Holistische Therapie, Reikibehandelingen, Reikicursussen, AromaTouch met essentiële oliën van doTerra, Klankschaalontspanningssessies en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.


ServicePartner Warenhuis Vanderveen biedt advies op afstand en bezorgt

Werk je thuis maar heb je problemen met je computer? ServicePartner biedt hulp op afstand, neem hiervoor gerust contact op. Mis je thuis ook al die handige bureauaccessoires zoals een (ergonomische) muis? Het is mogelijk om het thuis te laten bezorgen! Klik hier om contact op te nemen.


Cadeaubonnen bij Kim Snip Fotografie

Er is nu helaas geen mogelijkheid voor fotoshoots. Maar je kan wel alvast cadeaubonnen bij Kim Snip Fotografie bestellen! Bestel je een cadeaubon in de maand april of mei, dan ontvang je 10% korting. Stuur een mailtje naar [email protected]. Meer informatie? klik hier


Virtual Secretary 4 You helpt met vergaderen

Heb je fysieke afspraken en overleggen af moeten blazen vanwege de Coronacrisis? Als Virtueel Assistent kan Virtual Secretary 4 You regelen dat jullie toch digitaal op afstand met elkaar kunnen overleggen/vergaderen door bijvoorbeeld het organiseren van Conference- en Videoconference calls. Voor meer informatie kijk op: vs4you.nl


DermaCare Assen geeft huidadvies

DermaCare Assen is beschikbaar voor gratis huidadvies middels foto’s, videobellen of een telefonisch consult en advies over hun producten. Een afspraak maken kan via: 0636398585 of [email protected]. Klik hier voor meer informatie.


Kortingsbonnen bij Ayurveda in Praktijk

Kan jij na weken thuis zitten wel een heerlijke massage gebruiken? Koop dan in de periode tot 1 juni een digitale waardebon en profiteer van een leuke korting! Bestellen kan via: [email protected].


Kapsalon NOUVEAU bezorgt

Kapsalon Nouveau Assen biedt mondkapjes aan
Naast dat de kappers weer open zijn (dat is heel erg fijn!) biedt Kapsalon Nouveau is extra’s aan: mondkapjes! Er is een stoffen en een disposable variant. Wil je extra voorzichtig zijn? Met de packagedeal met 30cc desinfectielotion en 1 paar disposable handschoenen maat M ben je volledig beschermd. Ook heeft de kapsalon nu verruimde openingstijden. Kijk hier voor meer informatie.


Studio Tanner geeft advies

Elke werkdag van 10:00 uur tot 15:00 uur geeft Studio Tanner advies op haargebied. Je kan een verfpakket bestellen en je krijgt dan uitleg van onze kleurspecialiste hoe en wat je thuis het beste kan doen voor een geweldig resultaat! Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van Studio Tanner


Schoonheidssalon La Chel bezorgt

Je favoriete huidverzorging wordt gratis thuis bezorgd. Want het is natuurlijk nog steeds belangrijk om je huid goed te verzorgen, ondanks dat we met z’n allen thuis zitten. Bekijk hier alle beautyproducten in de webshop. PS. Ook kan je online huidadvies krijgen en worden er de komende weken op de Facebookpagina verschillende beautytips & tricks gegeven.


Tulay’s Hairlounge bezorgt

Heb je uitgroei en weet je niet wat je zonder je kapper moet? Tulay’s Hairlounge besloten om, voor de mensen die hun uitgroei willen bijhouden, verfpakketten samen te stellen. Stuur je foto op via 06-22444937 en bekijk alvast de Facebookpagina om te zien wat je meekrijgt.


Waardebonnen bij Tattoo Yanni & Angie Aardbei

Een bedrag van €20,- betalen en €25,- terugkrijgen. Het kan bij tatoeëerders Yanni en Angela Aardbei! Koop nu een waardebon en krijg straks iets meer. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende geldbedragen en alleen via de mail te bestellen. Bekijk hier de volledige actie.


Haal- en brengservice bij Fietsen en Koffie

Fietsen is op dit moment een fijne en veilige activiteit, mits dit niet in groepsverband is en op gepaste afstand. Maak gebruik van de gratis haal- en brengservice en geniet op de fiets van het lentezonnetje! Meer informatie? Klik hier.


Actie aanmelden

Dit initiatief is met trots tot stand gekomen door Vaart in Assen, Reclamebureau DRP Assen en Newz Marketing & Media. #samenvoorassen