Acties Maatschappelijk en Sociaal

Acties Maatschappelijk en Sociaal

09 apr 2020

Kies lokaal: samen kunnen we de gezondheid van de lokale ondernemers een boost geven in deze coronacrisis. Dus help het winkeltje in de binnenstad, het eetcafé op de hoek of de bakker in het winkelcentrum en maak gebruik van hun tijdelijke extra diensten of acties! #samenvoorassen

Wij proberen zoveel mogelijk acties op deze pagina te plaatsen. Dus, ben jij ondernemer in Assen en staat jouw actie er nog niet tussen? Klik dan op onderstaande button en meld je aan!

Actie aanmelden


De Kiekshop bezorgt voor het goede doel
Kringloopwinkel de Kiekshop bezorgt jouw hobby bij je thuis! Zij bieden verschillende pakketten Diamond Painting aan met een opbergetui of een doosje. De opbrengst gaat naar hun eigen goede doel projecten in Roemenië en Afrika.Interesse? Mail naar [email protected].


GRATIS Facebook Promotie bij Assen Stad!

Om de ondernemers in Assen te steunen biedt Assen Stad gratis promotie aan. Ondernemers in Assen kunnen kosteloos gebruik maken van deelacties op de Facebook-pagina met bijna 19.000 volgers. Ben je ondernemer en heb je een leuke actie of tijdelijke dienst? Mail naar [email protected]. Voor meer informatie klik hier.


Bij Jaap komt met iets nieuws

Het #JAAPETIJTELIJK schort! Met het kopen van dit schort maak je niet alleen jezelf blij maar ook het zorgpersoneel van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, van ieder verkochte schort doneren wij €10,- en schenken dit in een waardebon aan het WZA. Dit om deze mensen een blijk van waardering te geven en ook zij kunnen genieten van een meer dan verdiend diner! Voor meer informatie kijk op de website.


Doneren aan de voedselbank

Er is niet voor elke ondernemer een oplossing. Veel (horeca)ondernemers besluiten daarom wél de deuren te sluiten zonder alternatief. Wat gebeurt er met de voorraad? De ondernemer doneert massaal aan de Voedselbank. Ben je ook ondernemer en wil je jouw voorraad doneren? Of wil je gewoon als inwoner iets goeds doen? Neem contact op met de Voedselbank.


Spar City Assen bezorgt
Spar City Assen zet zich extra in voor alle hulpbehoevende mensen in Assen die op dit moment hard aan het werk zijn. Diegene die nu juist overuren draaien om Assen (en Nederland) staande te houden kunnen een boodschappenlijstje mailen en Spar City Assen zorgt voor de rest. Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.


Ansichtkaarten bestellen voor de Voedselbank
Ken jij iemand die wel een persoonlijk berichtje kan gebruiken? Bestel dan een ansichtkaart voor diegene via de Pop Up Gallery van Yolanda Visser. Van iedere Kunstansichtkaart die verkocht wordt, gaat €0,50 cent naar de Voedselbank. Natuurlijk worden de ansichtkaarten op veilige afstand afgeleverd. Bekijk hier de volledige actie.


Tijdelijke bezorging primaire levensbehoeften American Food Express

Heb jij hulp nodig bij het doen van boodschappen? American Food Express helpt! Zij besloten hun wagens in te zetten om levensbehoeften als brood, groente en fruit bij de mensen thuis af te leveren. Bekijk de webshop voor het volledige assortiment.


Cadeaubonnen bij Brownies & Downies Assen

Brownies & Downies is tijdelijk gesloten, maar wil jij dat deze belangrijke vorm van dagbesteding blijft? Steun ze dan en koop een cadeaubon via de #helpdehoreca actie of stuur een mail naar [email protected].


De Haven van Kloosterveen bezorgt

Elke vrijdag kunnen er ambachtelijke en maatschappelijk verantwoorde pizza’s worden besteld! Dagelijks bieden zij natuurlijk hun heerlijke eigen gebrande Kloosterbrand koffie aan. De winst vloeit terug naar de zorg van de  jongens en meiden van stichting Phusis. Kijk hier meer informatie.


P&O Service Noord-Nederland biedt GRATIS hulp aan

Heb jij personeel? En je hebt nu een probleem? Wat is nu de bedoeling? Gelden de gewone regels nog wel? Hoe moet je hier mee omgaan? Voor al je zorgen en vragen over je personele zaken kun je bellen met P&O Service Noord-Nederland. Bel naar: 06-30016175 voor GRATIS hulp. Want dit raakt ons allemaal. Jouw situatie is uniek, net als je bedrijf en je mensen.

Actie aanmelden

Dit initiatief is met trots tot stand gekomen door Vaart in Assen, Reclamebureau DRP Assen en Newz Marketing & Media. #samenvoorassen