Bier & Whisky Festival Assen
Te zien bij De Bonte Wever Assen
02 september 2022 19:00 - 19:00

Bier & Whisky Festival Assen

In overleg met de organisatie hebben wij besloten het festival te verplaatsen naar de oorspronkelijke periode, namelijk de winter. In deze periode kunnen wij het festival meer tijd en aandacht geven dat het verdient. De nieuwe datums worden vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2023. Wilt u om wat voor reden dan ook annuleren, stuur dan uiterlijk 31 juli een mail naar [email protected]. U ontvangt dan het volledige bedrag retour.

Wij hopen erop u in februari 2023 alsnog te mogen begroeten in De Bonte Wever


Een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, muziek, ongekende sfeer, food en meer! Dat zijn de ingrediënten van alweer de vierde editie van het Bier & Whisky Festival op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari in De Bonte Wever in Assen.

Na drie succesvolle edities smaakt het Bier & Whisky festival naar meer! Natuurlijk kennen we bierfestivals en whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere muziek is echter uniek in Noord-Nederland. In Scandinavië al jaren een bewezen concept en in Assen maken we er ook graag een traditie van. Tijdens het Bier & Whisky Festival wordt een mooie variatie speciaalbieren geschonken, evenals bijzondere soorten whisky’s variërend van de bekendere labels tot aan de echte specials. Natuurlijk wordt er ook aan bijpassende muziek gedacht!

Houdt voor meer informatie over het festival en het laatste nieuws ook zeker even onze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent.

Vrijdag 17 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur
Zaterdag 18 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • De deuren gaan vrijdag en zaterdag om 19.00 uur open
  • Het festival vindt plaats in onze Plaza, bij binnenkomst in De Bonte Wever volg je gewoon de bewegwijzering.
  • We werken met consumptiemunten. Deze zijn verkrijgbaar bij de centrale receptie. Bij de muntverkoop is pinnen mogelijk.
  • Een ticket geeft je toegang, twee consumptiemunten, een proefglas en een flesje water. Deze krijg je bij de ticketcontrole.
  • Er is een (betaalde) garderobe aanwezig, hier is helaas geen pin aanwezig dus zorg voor wat kleingeld.
  • Uiteraard zijn er lekkere hapjes verkrijgbaar voor bij je drankje, je vindt ze bij de foodcorner in de zaal.
  • Minimum leeftijd is 18 jaar

De vorige keer zag het er zo uit:

 


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met 0592 356000.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie avond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 356000. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Al vanaf € 99,- per kamer (logies & ontbijt). Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
Boek nu!