Bluesmiddag - DitisAssen
Bluesmiddag
Te zien bij De Bonte Wever Assen
30 oktober 2022 15:30 - 15:30

Bluesmiddag

Nieuw in De Bonte Wever: De Bluesmiddag! Een heerlijk ontspannende middag in ons Grand Café met de beste blues acts uit binnen- en buitenland.  Je bent op zondagmiddag vanaf 15.00 uur van harte welkom in ons Grand Café om in goed gezelschap heerlijk te borrelen en genieten van fantastische blues. Tijdens de eerste editie is het niet de minste artiest die het spits afbijt; Jose Ramirez komt weer naar Assen! De zanger, gitarist en songwriter Jose Ramirez, is de bekendste blues muzikant uit Latijns-Amerika. Jose gaf tijdens de laatste editie van New Blues Festival Assen een fantastische performance.

Jose is ook buiten Latijns-Amerika een veel gevraagd artiest, zo tourde hij al in de USA en in Europa. Ramirez deelde het podium al met grote blues muzikanten zoals Buddy Guy, Anson Funderburgh, Janiva Magness, Mark Hummel en Bryan Lee. De Jose Ramirez band behaalde de tweede plaats op de belangrijke International Blues Challenge in Memphis.

De laatste jaren heeft José een groot deel van de wereld rondgereisd om zijn bluesmuziek en gitaarvaardigheden te delen met het publiek. Zijn twee Europese tournees telden meer dan vijfenveertig concerten in Engeland, Spanje, Nederland en België. Zijn U.S.A. tour bevatte shows rond het Midwesten en het Zuiden van de USA. Hoogtepunten waren shows in legendarische clubs zoals Buddy Guy’s Legends en The House of Blues in Chicago.

José’s debuutalbum ‘Here I Come’ werd opgenomen in Austin met Anson Funderburgh als producer. De mixing werd gedaan door Grammy Award winnaar Stuart Sullivan, die sommigen wel kennen van zijn werk met Jimmy Vaughan en Willie Nelson. Er staan elf songs op het album, waarvan José Ramirez er negen zelf schreef.

Op de hoogte blijven van nieuws, info en meer kan door in het Facebook event (vind je HIER) aan te geven dat je ‘aanwezig’ bent.

Zaalopstelling:
Staan- en zitplaatsen (niet te reserveren)

 

 

 

Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
Boek nu!