Curls&Beauty Event
Te zien bij De Bonte Wever Assen
15 mei 2022 13:00 - 13:00

Curls&Beauty Event

De tweede editie van Curls & Beauty vindt plaats op 15 mei 2022. Het event is echt gericht op de krullenbollen onder ons en is opgericht door ‘De Krullenclub’ om zo kennis te delen en krullenbollen samen te brengen. Tijdens dit event kun je deelnemen aan workshops, genieten van optredens en kennis opdoen van de standhouders met verschillende producten.
De eerste editie in 2020 was een groot succes en daarom pakken ze extra groot uit! De eerste 200 early bird tickets krijgen een GRATIS GOODIEBAG bij aankomst! Dus wees er snel bij! Het doel is om zoveel mogelijk krullenbollen samen te brengen en er een leuk uitje van te maken.
Cut & Styling corner
Hier kun je terecht om jouw haren te laten knippen en stylen door verschilllende krullenspecialisten.
Beauty corner
Geniet van een heerlijke beauty behandeling of vraag om advies. Je kunt er terecht voor PMU (permanente make-up), visagie en wimpers & wenkbrauwen.
Workshops
Het is ook mogelijk om workshops bij te wonen. Zoals de workshop over de CG methode gegeven door The Curls Cult meiden en een styling workshop over hoe jij je krullen het beste kunt stylen. Meerdere workshops volgen, hierover later meer.
Muziek
Tijdens het event wordt het muziek verzorgd door DJ Maria de Lima en DJ Jhaiino. Ook komt er een live optreden van Simona.

Stands
De volgende standhouders zijn sowieso aanwezig:
– Krullenclub
– Umberto Giannini
– Musthaves by Iris
– Amira Beautycare
– Almandia Pure & Natural
– Curly Tools
– ZÖES Cosmetics
– Krullen extensions
– VGNMY
– TC Natural Haircare
– Satijnkledinglijn.nl
– Bonnet Factory
– Good Hair
– Your Imitch Hairstyling
– Tahiera & Nazierah Henna Artists
– Official JD Curls
Loterij
Tijdens het event wordt er een grote loterij gehouden met heel veel prijzen. Bij binnenkomst krijg je een lot waarmee je kans maakt op leuke prijzen.
Bekijk de website van het Curls & Beauty event voor meer informatie en foto’s!
Bestel tickets

Lekker dineren?
Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je dagje uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.
Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.
Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
Boek nu!