DitisAssen Bockbiertocht
DitisAssen Bockbiertocht
Te zien bij DitisNEWZAssen B.V.
02 oktober 2022 15:00 - 19:00

DitisAssen Bockbiertocht

Op zondag 2 oktober organiseert Dit is Assen samen met 8 horecagelegenheden de tweede editie van de Dit is Assen Bockbiertocht. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! We hebben er een locatie aan toegevoegd en samen met de deelnemende horeca zijn we druk bezig met het selecteren van de biertjes en bedenken van de hapjes. Het wordt gegarandeerd weer een feest!

Deelnemende locaties Bockbiertocht

Hoe het werkt? 1 september is de verkoop gestart van de Bockbiertocht Stempelkaarten. Met deze stempelkaart kan je bij 6 verschillende locaties een bockbiertje proeven (Zusjes de Boer, Proeflokaal Autentieq, Eet- en Wielercafé Cours, City Hotel de Jonge, De Koppelpaarden en Brasserie de Kroon)  en op 2 locaties terecht voor een lekker hapje (Restro Tof & De Bakker en de Schenker). De stempelkaart is geldig tussen 15:00 uur en 19:00 uur op zondag 2 oktober. Er is geen specifieke starttijd en geen startlocatie. Jij bepaalt zelf wanneer en waar je start en je volgorde.

Tickets bockbiertocht

Kaarten á €27,50, zijn t/m vrijdag 30 september bestelbaar via de Online winkelstraat op Dit is Assen. De kaarten zijn vervolgens in het weekend zelf en op de dag zelf af te halen. Tijdstip en locatie worden later gecommuniceerd. Klik op onderstaande button en bestel je tickets. 

Tickets bestellen

Restro TOF
In mei van dit jaar opende Restro TOF haar deuren aan de Markt 17. Je kunt hier heerlijk lunchen, dineren of borrelen, binnen of op het ruimte terras. Kom je met je beste vrienden, lieve familie of leuke collega’s? Bij TOF zit je goed! Tijdens de Bockbiertocht verzorgt TOF een heerlijk hapje.
Markt 17

Zusjes de Boer
Zusjes de Boer is een prachtig bruin Grandcafé aan de Markt met een mooi groot, verwarmd terras. Hier kan je gezellig borrelen, eten voor een goede prijs en Zusjes de Boer heeft een ruime keuze uit
speciaalbieren. Vandaag zorgen zij voor een bijzonder mooi bockbiertje.
Markt 13

Proeflokaal Autentieq
Op de hoek van de Markt vind je Proeflokaal Autentieq. Speciaalbieren en borrelplankjes, dat is Autentieq. Daarnaast worden er diverse activiteiten en feestjes georganiseerd. Van een Pub Quiz tot de Foute Party! Tijdens de bokbiertocht krijg je hier een heerlijk bockbiertje.
Markt 15a

Eet- en Wielercafé Cours!
Een nieuwe aanwinst in Assen, Eet- en wielercafé Cours aan de Nieuwehuizen. Een wielercafé, ontstaan uit passie en ambitie. Je kunt er genieten van lekker eten, goede wijnen en wishky en natuurlijk speciaalbieren. Tijdens de Bockbiertocht krijg je bij Cours een heerlijk biertje!
Nieuwehuizen 15

City Hotel de Jonge
Aan de Brinkstraat in Assen vind je City Hotel de Jonge, een 4-sterrenhotel, maar veel meer dan alleen een hotel. Een goed restaurant en een prachtig groot terras, met een biercarrousel in het midden. De locatie
waar je vandaag een lekker bockbiertje kunt halen.
Brinkstraat 65

De Bakker en de Schenker
De Bakker & de Schenker is een bakkerij, proeverij en schenkerij in één. Met brood als rode draad door de dag, verwennen zij de gasten met een verrassende lunch, bijzondere planken of een verse maaltijd.
Tijdens de Bockbiertocht zorgen zij dat er een heerlijk hapje voor je klaarstaat.
Brink 15

Brasserie de Kroon
Je vindt Brasserie de Kroon op Brink nummer 18. Met een prachtig terras en uitzicht over de Brink en op het Drents Museum. Je kunt er dagelijks terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Tijdens de Bokbiertocht kun je hier genieten van een bockbiertje.
Brink 18

Café Herberg de Koppelpaarden
De Koppelpaarden is een bruin café waar de focus ligt op goede muziek, gezelligheid en speciaalbier. Met standaard 15 speciaalbieren van de tap en een ruim assortiment aan bieren op de fles. Tijdens de Bockbiertocht staat hier een uniek bockbiertje op je te wachten.
Markt 22