Edwin Evers Band - DitisAssen
Edwin Evers Band
Te zien bij De Bonte Wever Assen
01 oktober 2022 20:45 - 20:45

Edwin Evers Band

Al jaren mogen we de Edwin Evers Band al ontvangen en elk jaar zijn we opnieuw onder de indruk van de ongekende klasse van deze topband. En wij zijn niet de enige, want elk jaar verkoopt dit concert sneller uit dan het jaar ervoor met daardoor steeds meer mensen die te laat waren en dus niet helaas meer konden komen. Vorig jaar moesten we de optredens helaas annuleren en dus gaan we voor de herkansing op 1 oktober!

Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band is zo’n band waarbij we na afloop van een concert zoveel verzoeken krijgen om ze weer terug te laten komen dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen. En met liefde, want oh wat is de band onder leiding van Nederlands’ bekendste (voormalig) ochtend DJ, Edwin Evers, steen,- en steengoed. En dus maken we ons op voor twee avonden met onvergetelijke optredens vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals ze zelf aangeven: “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

Op de hoogte blijven van nieuws, info en meer kan door in het Facebook event (vind je HIER) aan te geven dat je ‘aanwezig’ bent.


Voorprogramma: Aosem

Aosem

Wie kent het genre roots-drenticana? Sinds 2017 zet Aosem dit volledig op de kaart. Het leven, die liefde het gemis en het verlangen is waar Aosem over zingt. In het Drents – Nedersaksisch. Aosem haalt zijn inspiratie uit de Amerikaanse roots en countrymuziek. Soms met melancholie doordrenkt laat Aosem horen dat er ook in het Drents sfeervolle muziek gemaakt wordt. De Nedersaksische roots-americana band uit Drenthe bestaat uit Harmen Boels, Hilko Stoffers, Erik Koerts, Arnoud van Loo, Rob Groenwold en Lex Bekink, die hun sporen allemaal ruimschoots in de muziek hebben verdiend. Met een mix van verschillende stijlen en het rauwe stemgeluid van Harmen bewijzen de mannen dat streektaalmuziek nog lang niet is doodgebloed.


Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • De deuren van onze Plaza gaan zaterdag om 20.15 uur open. De support act Aosem begint om 20.45 uur.
  • Zorg ervoor dat u bij aankomst uw ticket (geprint of op de telefoon) bij de hand hebt, dit bevordert de doorstroom aan de deur.
  • Er is een (betaalde) garderobe aanwezig.
  • We werken tijdens onze evenementen met consumptiemunten. De muntverkoop bevindt zich o.a. in de zaal. Tevens hebben wij in De Bonte Brink (centrale hal) muntautomaten.
  • Parkeren bij De Bonte Wever is helemaal gratis. Indien de parkeerplaats aan de Stadsbroek vol is, kunt u ook gebruik maken van onze parkeerplaats aan de Kortbossen. Volg hiervoor de borden P-Kortbossen.
  • Vooraf een hapje eten kan à la carte bij restaurant Dapper of in buffetvorm bij restaurant Flinck. Ook tijdens het concert hebben we een heerlijk food-aanbod voor u klaar staan.
  • Meer tickets nodig? We hebben nog enkele beschikbaar. Dus neem uw vrienden, familie of collega’s mee naar dit fantastische optreden!

 

 

 


Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
20:45 - 20:45€33,00-36,00
Boek nu!