GoZeroProcent
Te zien bij De Bonte Wever Assen
25 mei 2022 20:00 - 20:00

GoZeroProcent

Het grootste en tofste tienerfeest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in Noord-Nederland is terug en vindt dit keer plaats op woensdag 25 mei! De line-up is nog even een verrassing maar we beloven dat deze weer supervet wordt! GoZeroProcent bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar en om dat te vieren betaal je maar € 5,00 (+ € 1,50 servicekosten) voor je ticket!!

GoZeroProcent is 0% alcohol, 100% feest en de organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen. Voor meer informatie over GozeroProcent kun je kijken op www.gozeroprocent.nl

Het feest is geheel alcoholvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festivalmarkt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties die zich presenteren zijn er ook attracties. Daarnaast is er uiteraard ook een super muziek programma. Naast muziek en dansoptredens van verschillende regionale talenten, zijn er ook shows van bekende artiesten.

Lees HIER de algemene ticketvoorwaarden.

Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
Boek nu!