UITVERKOCHT | Qmusic The Party FOUT
Te zien bij De Bonte Wever Assen
17 september 2022 19:00 - 19:00

UITVERKOCHT | Qmusic The Party FOUT

Verzamel je vrienden, trek je foutste outfit uit de kast en herbeleef de allergrootste foute hits tijdens Qmusic The Party FOUT op zaterdag 17 september! Je weet wel, die hits die iedereen mee kan zingen: Hey yo Captain Jack! I’m a barbie girl… If you wanne be my lover… Gegarandeerd de FOUTSTE party voor iedere leeftijd en is al jarenlang een begrip in Nederland. Met een legendarische sfeer, kilo’s confetti, grootse artiesten, Q-dj’s en een flinke dosis gekkigheid blazen we het dak eraf tijdens de show! Ready to party FOUT?

Het mega populaire evenement dat iedere editie volledig is uitverkocht, komt op 17 september naar De Bonte Wever. Dans en zing mee op de beste foute hits en geniet van de legendarische sfeer! Het thema is “Hoe fouter, hoe beter”! Het is uiteraard niet verplicht om verkleed te komen, alleen leuk is het wel! Dus trek alvast je gekste outfit uit de kast! Naast de Q-dj’s  komen ook de “foutste” artiesten optreden. Wie dat zijn blijft nog even een verrassing… Iedere editie is altijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

BESTEL TICKETS (Dit event is inmiddels uitverkocht)

 

Q-Music foute party


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


Plan je bezoek
sign= Beschikbaar sign= Niet Beschikbaar sign= Geselecteerd
Kies je tijd
Boek nu!