WDF World Masters
WDF World Masters 2022
Te zien bij De Bonte Wever Assen
08 december 2022 - 12 december 2022

WDF World Masters 2022

De World Darts Federation en de Nederlandse Darts Bond zijn verheugd de eerste details bekend te maken voor de WDF World Masters, die vanaf donderdag 8 december plaats gaat vinden in De Bonte Wever.

Naast de WDF World Masters, zullen in dat weekend ook het nieuwe WDF World Open, de 2023 WDF World Championship Qualifiers en de World ParaDarts World Masters plaatsvinden gedurende de vijf dagen, wat zorgt voor een spannend dartfestival voor spelers van over de hele wereld!

De WDF World Masters is een prachtig toernooi vol traditie waarbij de best presterende spelers van het WDF circuit de strijd met elkaar aangaan. Op dit dartsevenement is plaats voor iedereen die wil deelnemen want zowel het nieuwe WDF World Open als de 2023 WDF World Championship Qualifiers kent een open inschrijving!

Het nieuwe WDF World Open is het laatste gerankte toernooi van het seizoen en zorgt voor een spannende eindrace om een ​​plaats op de WDF Wereldkampioenschappen 2023 veilig te stellen via de WDF Ranking. De WDF World Open-toernooien voor jongens en meisjes zullen plaatsvinden op vrijdag 9 december, terwijl de toernooien voor heren en dames op zaterdag 10 of zondag 11 december zullen plaatsvinden.

Het festival of darts wordt vervolgens afgesloten met de 2023 WDF World Championship Qualifiers waaraan ook iedereen mag deelnemen. De qualifiers voor de heren en dames worden gehouden op maandag 12 december en geven vier heren en twee dames de mogelijkheid om hun plaats te bemachtigen voor de WDF Wereldkampioenschappen 2023. De toernooien voor de jongens en meisjes vinden plaats op zondag 11 december en geven vier jongens en twee meisjes de mogelijkheid om een ticket te bemachtigen voor de WDF World Championships 2023.

Meer informatie over dit prachtige weekend vol darts volgt in de komende weken. Houd voor meer informatie en updates de website van de NDB en WDF in de gaten!