Asser ondernemers organiseren succesvolle veiling voor het WZA

16 jul 2020

Assen – De afgelopen maanden hebben zorgverleners in ons land hard gewerkt om het coronavirus te bestrijden. Het WZA heeft zelfs patiënten uit heel het land aangenomen in het ziekenhuis, om ruimte te creëren in ziekenhuizen elders. City Hotel de Jonge vond dat het tijd werd iets terug te doen voor het zorgpersoneel en hebben samen met Newz Marketing & Media en vele andere Asser ondernemers een online veiling georganiseerd. Afgelopen dinsdag 7 juli hebben zij de cheque van maar liefst €2.162,- overhandigd aan het zorgpersoneel.

Bedankt voor jullie harde werk!

‘Door jullie konden wij ook weer open!’ Met deze woorden bedankt Lorenzo Simons van City Hotel de Jonge namens ‘Ondernemers van Assen’ de medewerkers van het WZA voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Samen met een aantal Asser ondernemers is het initiatief voor deze veiling ontstaan. ‘Wij zijn dan ook heel blij dat we met z’n allen iets terug kunnen doen en een mooi bedrag hebben opgehaald’.

Mensen stimuleren om te bewegen

De volledige opbrengst van deze veiling komt ten goede van het WZA. Fysiotherapeut Agnieta de Bruin en bestuursvoorzitter Paul van der Wijk mochten de cheque in ontvangst nemen. “Dit bedrag willen we besteden aan iets dat medewerkers stimuleert om op een leuke manier te bewegen. We laten het jullie weten als het gerealiseerd is.” Via deze weg willen de initiatiefnemers, iedereen die items heeft aangeboden en mee heeft gedaan aan de succesvolle veiling hartelijk danken!