Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, al 25 jaar hét platform voor de realisatie van woondromen!

09 jan 2020

Assen – Maak van uw huis uw thuis! Dat is het motto van de beurs Bouwplan Thuis in Wonen, die op 23, 24 en 25 januari wordt georganiseerd in de Expo Assen. Iedereen wil zich prettig voelen in zijn “thuis” ook wanneer men verhuist. Anderen gaan zelfs een stap verder en dromen over een compleet nieuwe woning. Laat deze woondromen tot werkelijkheid komen en kijk wat er mogelijk is om deze woondromen te realiseren. De beursvloer van Bouwplan is dé plek om woondromen om te zetten in realiteit.

25-jarig jubileum
Wat 25 jaar geleden begon als een evenement rondom de eerste plannen voorde wijk Kloosterveen, is inmiddels uitgegroeid tot een beurs waar jaarlijks ongeveer 80 bedrijven zich presenteren uit de bouw-, verbouw-, duurzaamheid- en woonsector. De eerste edities van het evenement vonden plaats in de Rackethal in Assen waar de beurs tot 2009 werd georganiseerd. De beurs groeide steeds verder uit , met als gevolg dat de Rackethal te klein werd. Vervolgens is besloten om te verhuizen naar de TT-Hall in Assen die toen net opgeleverd was. Daar beleeft de beurs dus deze maand haar 25e editie!

Trends & innovatie
Bouwplan zal ook dit jaar alle trends, innovaties en de nieuwste bouwprojecten uitlichten. De afgelopen tijd is de klimaatverandering een hot item. Er moet iets veranderen, maar wat en waar te beginnen? Beurs Bouwplan helpt u op weg. Op de beurs zijn er verschillende bedrijven aanwezig die zich focussen op duurzaam en milieubewust bouwen. Dus ook uw toekomstige huis  is klaar voor een duurzame toekomst!

Nieuwbouw projecten
De aanwezige gemeenten zullen hun (nieuwe) bouwprojecten tonen aan publiek. Wilt u verhuizen maar weet u nog niet naar welke gemeente? Ga dan gerust langs bij een van de aanwezige gemeenten. Ook zullen de gemeenten u informatie kunnen geven over kaveluitgifte in de desbetreffende gemeenten. Heeft u nog vragen, stel deze dan gerust aan de desbetreffende gemeente op Beurs Bouwplan!

Gratis adviesgesprekken
Op gebied van (ver)bouwen kunt u terecht bij de deelnemende bouwbedrijven, makelaars, architecten, etc. Ook zullen er verschillende bedrijven aanwezig zijn die u kunnen voorzien van interieuradvies of tuinadvies. Voor gratis interieuradvies kunt u terecht bij de adviseurs van Vinke Beilen en voor tuinadvies kunt u een bezoekje brengen aan de stand van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof.

Verschillende vooraanstaande bedrijven zullen de nieuwste interieurtrends graag aan u presenteren. Hierbij kunt u denken aan vloeren, kleuren, zonnewering, tegels, stoffering, plafonds, keukens, badkamers, etc. Laat u een huis bouwen en heeft u nog niet/niet voldoende nagedacht over de inrichting? Ook dan bent u bij de Beurs Bouwplan aan het goede adres.

De beurs wordt  georganiseerd door Organisatiebureau Plan Effect. Het team begroet u graag op 23, 24 en 25 januari! Voor meer informatie of kaarten kunt u terecht op  www.beursbouwplan.nl