Indoor recreatie

 

Ook als het even geen lekker weer is kun je in Assen genieten van een uitgebreid aanbod van indoor recreatie. De Bonte Wever, Pand 17 en het Duurzaamheidscentrum bieden de leukste activiteiten voor jong en oud aan. Meer weten? We hebben alle informatie over deze indoor recreatie plekken voor je op een rijtje gezet.

 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK Assen

Direct gelegen aan het Asserbos en de binnenstad van Assen ligt viersterrenhotel De Bonte Wever. In het hotel vind je verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs met buitenbad en ligweide, een bowling, een professionele fitness, midgetgolf en nog veel meer. Er is van alles te beleven.

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. Je betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Maar ook voor dag-uitjes zoals een middag zwemmen kun je hier gewoon terecht.

Klik hier voor meer informatie over de Bonte Wever.

 


 

Pand 17

Stelmakerstraat 17
9403 VB Assen

Het sport- en uitgaanscentrum Pand 17 zit aan de rand van de binnenstad Assen. Hier kunnen jong en oud op stap gaan en de gaafste activiteiten doen. Glowgolfen, lasergamen, bowlen, sporten, kinderfeestjes en nog veel meer.

Pand 17 is elke dag geopend en heeft ook een heerlijk restaurant. Je kunt hier terecht voor een heerlijke zondagsbrunch, tussendoortje of late night snack na een activiteit of de American Food specials.

Klik hier alle informatie over Pand 17.

 


 

Duurzaamheidscentrum

Bosrand 2
9401 SL Assen

Het Duurzaamheidscentrum midden in het Asserbos is een plek voor iedereen. In deze bijzondere plek is er altijd een programma voor educatie, informatie en activiteiten rondom duurzaamheid. Ook is dit het startpunt van vele wandel- en fietsroutes die je gratis bij de balie kunt pakken.

Voor kinderen is dit ook een erg leuke plek. Het hele jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals knutseldagen of speurtochten. Er is een toren te beklimmen en zie je het hele Asserbos, er kan gespeeld worden in een waterspeeltuin en er is een prachtige duurzame tuin.

In het duurzame café kun je heerlijk eten en drinken. Er wordt hier uitsluitend gekookt met lokale producten of uit eigen tuin.

Klik hier voor meer informatie voor het Duurzaamheidscentrum.