Winkelen in Assen

Voor een dagje winkelen zit je goed in Assen. Ga samen op pad door de hoofdstad van de Oerprovincie Drenthe en ontdek de leukste winkelstraten. Van grote bekende winkelketens in het noordelijke deel tot veel lokale en bijzondere winkeltjes in het zuidelijke stuk. Mis vooral niet die verborgen parels waar je echt iets unieks kunt scoren.

Winkelen

 

In Assen vind je een verscheidenheid aan winkels, van grote winkelketens tot kleine lokale boetiekjes. Of je nu op zoek bent naar de laatste modetrends of unieke items, je vind in Assen zeker wat je zoekt.

De beste manier om al het winkelen dat Assen te bieden heeft te verkennen is door door de stad te slenteren en de vele verborgen juweeltjes te ontdekken. Begin jouw winkelavontuur in het noordelijke deel van de stad, waar je de grote winkelketens vindt zoals H&M, C&A en de Jack & Jones. Ga daarna ook naar het zuidelijke deel van de stad, daar vind je de vele kleine lokale winkels die vanalles verkopen, van kleding tot souvenirs.

Wat je ook zoekt, je vind het zeker het in Assen. Dus trek je wandelschoenen aan en maak je klaar om te winkelen!


Waar ben je naar op zoek?

> Openingstijden winkels
> Koopzondagen
> Koopavonden
> Kofferbakverkoop

Veel gestelde vragen FAQ

Is Assen een leuke stad om te winkelen?

Voor een dagje winkelen zit je helemaal goed in Assen. Ga samen op pad door de hoofdstad van de Oerprovincie Drenthe en ontdek de leukste winkelstraten.

Heeft Assen een leuk centrum?

Assen is een leuke en gezellige stad in Drenthe. Ideaal voor een dagje winkelen of om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren.

Hoe laat gaan de winkels dicht in Assen?

De openingstijden van de winkels in Assen zijn:
  • Maandag van 13:00 tot 18:00 uur (wisselende openingstijden op maandagmorgen)
  • Dinsdag t/m donderdag van 09:30 tot 18:00 uur
  • Vrijdag van 09:30 tot 21:00 uur (koopavond)
  • Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur

Welke winkels zitten er in het centrum van Assen?

In het noordelijk deel van het centrum van Assen zitten de winkels van alle grote bekende winkelketens. Daarnaast zitten er veel lokale en bijzondere winkeltjes in het zuidelijke stuk van het centrum.