De mooie natuur en recreatieplekken

02 jul 2020

Assen is een stad met een groen karakter, rust en ruimte. In hartje stad zijn heerlijke wandelparken waar de bankjes je uitnodigen om samen te genieten van de oase van rust. Ook is het Asserbos met stadsboerderij slechts op enkele minuten afstand van de binnenstad. Liever iets binnen? Ontspan samen bij de Bonte Wever. Hieronder een aantal uit-tips met ongelooflijk mooie natuur en recreatieplekken rond de binnenstad:

  • Gouveneurstuin
  • Landgoed Oversingel
  • Asserbos
  • Baggelhuizerplas
  • Bonte Wever
Kom deze zomer wandelen door de natuur van Assen 🌳☀️

Wandel door de ongelofelijk mooie natuur van Assen. 🌳☀️ Neem plaats op een bankje en geniet samen van de rust en ruimte. #AssenGeeftRuimte #Natuur #Recreatie

Geplaatst door ditisassen op Maandag 20 juli 2020

Suppen in Assen

What’s Sup? Ben jij nog lekker aan het genieten van de vakantie? Komende weken wordt het prachtig weer om te Suppen. Tijdens het Suppen zie je de binnenstad van Assen vanuit een totaal ander perspectief en ben je ook nog eens sportief bezig. Superleuk om te doen met vrienden, familie en/collega’s. Ook mogelijk in combinatie met diner of lunch bij het Pannenkoekenschip of Grand Café ‘t Wapen. Bekijk hier alle mogelijkheden.


Beleef de zomer in het Duurzaamheidscentrum

In het Duurzaamheidscentrum zijn er deze zomer veel activiteiten te doen. Een picknickarrangement, een zomerspeurtocht of ‘schatten zoeken in het bos’. Samen doen, leren en beleven in de natuur en het Duurzaamheidscentrum. Nieuwsgierig geworden? Download hier de flyer zomerprogrammering.


Ben je op zoek naar nog een leuk uitje? Bekijk dan eens het totaaloverzicht voor het verrassende zomeraanbod van Assen.