De verhalen achter de Asser Valentijnsbox

02 feb 2021

De Asser Valetijnsbox bestaat uit een 7 tal lokale producten. Benieuwd wat je hiervan kunt verwachten. Lees hier alle verhalen.

  • Bijzondere Valentijnskaart van Pop Up Gallery Yolanda Visser

Met de Musical Memory Valentijnskaart is het mogelijk je mooiste herinnering in beeld en geluid vast te leggen. Yolanda Visser, kunstenares en fotograaf uit Assen heeft dit speciaal voor Valentijnsdag ontworpen! De muziek in de kaart blijft nog een verrassing voor je geliefde, deze mag de ontvanger zelf scannen en afspelen.

Hoe werkt de Musical Memory? 1: Ga naar de zoekbalk in de Spotify app. 2: Tik op het camera icoon. 3: Scan de code van jouw/jullie mooiste nummer en vervolgens LIVE luisteren en kijkend naar je mooiste foto. Vragen? Neem contact op met info@goudenmeesters.nl.

  • Prachtige kaars van woonwinkel Sfeer.nl

Met de bijzondere kaars van Lifestyle Home Collection hoopt Sfeer.nl je een extra ‘sfeer’volle Valentijn te geven! Sfeer.nl is één van de leukste winkels in Assen op het gebied van wonen en woonaccessoires. Gestart in een klein historisch pand aan de Torenlaan in Assen. Tegenwoordig bestaat Sfeer.nl uit twee ruime winkels en een online webshop.

  • Gemixte nootjes en snoephartjes van Maxime Delicatesse

Een heerlijke koker vol met noten en zuidvruchten met tussendoor de liefde gemaakt van snoephartjes. Sinds 2016 zit Maxime Delicatesse met haar brede delicatesse in het de binnenstad Assen. Wat Maxime Delicatesse zo uniek maakt dat de klantenservice hoog is en ze alles kunnen aanbieden wat de klant in gedachte heeft of een goed alternatief geven. Van hartige producten en wijnen tot siropen en zoete producten.

  • Witte Drentse Wien van de VVV Assen

Deze Drentse Witte Wien is een lekkere droge en frisse lokale witte wijn. Heerlijk bij dit borrelpakket. De VVV Assen is al jarenlang gevestigd in Warenhuis Vanderveen. Als eerste is en blijft de VVV natuurlijk een centraal punt voor toeristen, maar daarnaast is het in Assen nu ook de vraagbaak voor de inwoners en ondernemers op allerlei gebieden. Maar je kunt hier ook bijzondere nieuwe Drentse Streekproducten vinden.

  • Knoflookmayonaise met Toscaanse dipkruiden, dipstokjes en een heerlijke worst van de culinaire eetwinkel & cadeaushop Don Emilio.

Don Emilio is alweer ruim acht jaar bezig met wat ze het liefste doen: lekkere en goede producten verkopen in hun mediterrane eetwinkel bij Warenhuis Vanderveen. De knoflookmayonaise met Toscaanse dipkruiden, dipstokjes en een heerlijke worst horen echt de bij hun mediterrane specialiteiten! Maar ze hebben ook lekkere maaltijden, tapasschalen en olijfoliën. Don Emilio is een winkel die iets speciaals verkoopt, een echt zonnig gevoel in huis.

  • Verrukkelijke chocolade van Banketbakkerij Gosselaar.

De bonbons van @Gosselaar die in de Asser Valentijnsbox zitten zijn gemaakt van 100% fairtrade Callebaut chocolade uit Belgie, met heerlijke en verse vullingen. Marthijn en Corine Gosselaar zijn de 3e generatie Gosselaar. Sinds 1999 hebben zij dit mooie familiebedrijf overgenomen. De banketbakkerij bestaat nu al 100 jaar en is niet meer weg te denken uit Assen.

  • Twee lokale bieren van de Stadsbrouwerij Assen.

Proef een echt authentiek Drents streekproduct uit de Asser Valentijnsbox: t’Wapen bier! In maart 2018 is de Stadsbrouwerij Assen opgericht door Assenaar en ondernemer Alex de Vries. ’t Wapen bier bleek aan te slaan bij de speciaal bierdrinkers in de stad en sindsdien probeert de Stadsbrouwerij Assen een afwisselend scala aan varianten aan te bieden.