Dit is Assen krant

Sfeervolle winter

We laten de herfst achter ons en gaan richting de wintermaanden. Winterse sporten, sfeerverlichting, dineren en een heleboel ander winters vermaak vind je terug in deze wintereditie, net als een prachtig artikel over de oude vijver in het Asser bos. Winter warm Assen.

Nazomeren in Assen

Ook in de komende maanden is er weer van alles te doen in Assen. Van kunst en cultuur tot aan evenementen en natuur. Extra aandacht in deze editie is er voor de Dierenambulance, het Duurzaamheidscentrum en de allereerste Dit is Assen Bockbiertocht! Geniet van de nazomer in Assen.

De Zomer-editie

Assen is weer grotendeels open, evenementen en activiteiten staan weer op de agenda en we blijven hoop houden dat ze allemaal door mogen gaan, zoals nu gepland of in aangepaste vorm. We gaan er in ieder geval in deze zomereditie van Dit is Assen verder op in.

Toeristisch magazine 2021

Dit jaar ligt er voor de toerist een prachtig Dit is Assen magazine klaar op diverse locaties in en om Assen. Initiatiefnemer voor dit magazine is binnenstadsorganisatie Vaart in Assen en samen met Dit is Assen is er een mooie uitgave gecreƫerd met allerlei tips en informatie over Assen. Bekijk het magazine hier!

De TT-editie

Al 90 edities lang genieten we van alles wat de TT races ons bieden. Die liefde voor motorsport, de gezelligheid van het festival en het samenzijn met el-kaar. Alles gaat nog steeds anders dan normaal, maar met de zomer voor de deur, de terrassen en winkels die weer open zijn krijgen we steeds meer vrij-heid. In deze editie lees je alles over de TT, geven we je tips voor vaderdag en laten we de mooiste plekjes van Assen zien.

De Paas-editie

Happy Easter. Lees hier de paas-editie van de Dit is Assen krant. Lees alles over de bevrijding van Assen, de oorsprong van Pasen en laat je verrassen over al het moois dat Assen heeft te bieden. (Maart 2021)

De Valentijns-editie

Love is in the air! De Valentijns-editie van de Dit is Assen krant stond in het teken van liefde voor Assen. Laat je meenemen op reis door de tijd in het Asserbos met boswachter Marten van Dijken, of laat je inspireren door onze lokale ondernemers. Lees hier de krant. (Februari 2021)

De Kerst-editie

Na een lange tijd van afwezigheid is hij weer terug, de Dit is Assen krant. In deze kerst-editie vind je van alles over Assen terug. Van wandelroutes tot de online winkelstraat. (December 2020)