Dit is Assen Zomer-editie

Dit is Assen Zomer-editie

19 jul 2021

Assen is weer grotendeels open, evenementen en activiteiten staan weer op de agenda en we blijven hoop houden dat ze allemaal door mogen gaan, zoals nu gepland of in aangepaste vorm. We gaan er in ieder geval in deze zomereditie van Dit is Assen verder op in.

Misschien ga je op vakantie elders in eigen land of over de grens, maar wellicht blijf je heerlijk in onze eigen stad. Er is genoeg te doen in Assen. In deze krant geven we je een aantal mogelijkheden om Assen te (her)ontdekken en met andere ogen naar onze prachtige stad te kijken. Wandelingen door het bos en fietstochten die net even de stadgrens passeren en een culturele ontdekkingstocht die kunstwerken laat zien, die voor velen nog verborgen zijn gebleven.

Bekijk de krant

Dit jaar ligt er voor de toerist een prachtig Dit is Assen magazine klaar op diverse locaties in en om Assen. Initiatiefnemer voor dit magazine is binnenstadsorganisatie Vaart in Assen en samen met Dit is Assen is er een mooie uitgave gecreëerd met allerlei tips en informatie over Assen. In combinatie met deze krant hopen we alle bezoekers en inwoners een onvergetelijke zomer te laten beleven in onze mooie stad.

Bekijk het magazine