DNK annuleert theatervoorstellingen, concerten en films t/m 15 maart n.a.v. de Corona-maatregelen van het kabinet

12 mrt 2020


Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet heeft DNK besloten het door de regering opgelegde protocol te volgen en zo optimaal mogelijk uit te rollen. Films, theatervoorstellingen en concerten t/m zondag 15 maart worden allemaal geannuleerd. DNK volgt hierin haar reguliere annuleringsprotocol.

Voor bezoekers van de bioscoop betekent dit dat zij hun geld retour krijgen. Voor de theatervoorstellingen wordt gekeken naar alternatieve data en volgt binnen een week nadere informatie. Ook wordt de volledige kaartverkoop voor activiteiten/films en voorstellingen in DNK tijdelijk stil gelegd. De Bibliotheek van DNK blijft open, hier staan geen grote events of activiteiten gepland. Wel wordt de uitleentermijn van de Bibliotheek, zoals ook bij de andere bibliotheken in Drenthe, verlengd van drie naar vier weken.

Op het gebied van hygiëne en preventie worden de veiligheidsvoorschriften van het RIVM gevolgd. Ook volgt DNK de ontwikkelingen vanuit de betrokken brancheverenigingen op de voet. DNK beraadt zich verder over het aanbod voor de komende periode tot 1 april 2020.  Nadere berichtgeving over de verdere procedure voor de komende weken volgt via www.dnk.nl.