Escape Room aan huis bezorgd

20 mrt 2020

Het coronavirus houdt heel Nederland (en de wereld) elke dag bezig. Zo ook de bedrijvigheid. Tot in ieder geval 6 april is het advies om binnen te blijven. Hierdoor gaan veel evenementen en activiteiten niet door. JP Activiteiten uit Assen is één van de vele bedrijven die hier hinder van ondervindt, maar niet opgeeft. Ondanks dat al hun boekingen zijn geannuleerd, heeft het bedrijf een spel bedacht dat ook gespeeld kan worden tijdens deze crisis. Het spel voor volwassenen en gezinnen om thuis te spelen: ‘Escape the Box’.

Escape the Box 

Creativiteit tijdens coronatijd” zeggen Jeroen Dijkstra en Patrick Mayer enthousiast. ”De ‘Escape the Box’ is een variatie op onze Escape Rooms. Mensen die dit boeken ontvangen van ons een kist met daarin allemaal kluizen, kistjes en tassen.  Deze zitten dicht met sleutels of sloten. Het is aan de deelnemers om alles zo snel mogelijk open te krijgen met een maximale speeltijd van 2 uur. Je krijgt deze alleen open door allemaal raadsels op te lossen.”

Thuisbezorgd

De Escape Box is er in twee verschillende varianten. Eén voor volwassenen en een ander voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. ” We leveren de kist aan de deur met uitleg op papier. Na 2 uur halen we de box weer op en maken deze weer schoon met desinfectiemateriaal.” Het spel kan gespeeld worden door minimaal 2 maximaal 6 deelnemers. Hieronder staan de prijzen vermeld en de box is te reserveren via: www.jpactiviteiten.nl/escape-the-box 

Prijzen
• 2 personen: € 15,95 p.p.
• 3 personen: € 14.95 p.p.
• vanaf 4 personen: € 12,95 p.p.
• Exclusief eenmalig € 5 tot uiterlijk € 15,- bezorgkosten