27 Years of Rock & Pop / 15 Years of U2 Experience

12Dec
Gratis entree

Every start needs a ‪colorful ending!

Na ruim 27 jaar heeft Crystal Dream besloten een punt te zetten achter de huidige opzet. Nog één keer knalt de band in Drenthe om vervolgens eind 2020 de stekker er definitief uit te trekken. “We hebben fantastische momenten gedeeld, mogen terugkijken op een ongelooflijk lange, mooi en succesvolle periode met veel hoogtepunten, maar het wordt tijd voor een nieuw hoofdstuk. Maar we laten nog één keer De Bonte Wever uit haar voegen barsten met een onvergetelijke Rockin’ Roller Coaster + U2 Experience Show!!!

Crystal Dream 15 Years of U2 Experience
Na de première in 2005 heeft Crystal Dream met succes langs de Nederlandse en een aantal buitenlandse zalen, het clubcircuit, uiteenlopende events en festivals getoerd. De U2 Experience is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en zeer gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland. Tijd om dit te vieren met een op maat gemaakte productie in de Bonte Wever. Crystal Dream 15 Years of U2 Experience is een anderhalf uur durende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2. De band, die ruim twee en half decennia aan de top van het live-circuit staat, is energiek, strak, maar vooral en lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.
Een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.


Zaalopstelling:
Staplaatsen

Datum & tijd:
Zaterdag 12 december 2020 om 21:30 uur

Kosten:
Normaal:
€ 18,50
Avondkassa:
€ 23,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Locatie:
De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK Assen