90e Motul TT Assen

90e Motul TT Assen

25 - 27Jun
vanaf € 29,00
Bestel tickets

11.500 Nederlandse fans per dag welkom bij de 90e TT in 2021!

De 90e Motul TT Assen die van 25 t/m 27 juni 2021 wordt verreden, mag per dag door 11.500 Nederlandse toeschouwers worden bijgewoond. Het TT Circuit Assen heeft daarover met de veiligheidsregio Drenthe, de gemeente Assen en promotor Dorna overeenstemming bereikt.

Omdat dit ‘tussenjaar’ toch een ander TT-evenement en -beleving gaat worden, zal er voor 2021 een aparte voorverkoopprocedure gestart worden. Uitsluitend vaste zitplaatsen zijn beschikbaar.

Per klant kunnen maximaal 4 kaarten per dag worden gekocht, waarbij de 1,5 meter afstand in acht dient te worden genomen. Bezoekers uit hetzelfde huishouden kunnen wel bij elkaar zitten. Toegangskaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Er worden geen kaarten aan de kassa’s van het circuit verkocht.

De reeds aangeschafte tickets van 2020 blijven gewoon geldig voor 2022. Hiermee is men voor 2022 verzekerd van zijn/haar traditionele vaste plek waar toen voor gekozen is.

De (staan) taluds blijven gesloten en er worden geen vidiwalls langs het circuit geplaatst.

De bezoekers van iedere tribune krijgen hun eigen ‘bubbel’ Hiervoor is een op maat gemaakt verkeersplan ontwikkeld, waardoor men naar het parkeerterrein geleid wordt dat zich bij de betreffende tribune bevindt. De te volgen route voor iedere tribune wordt op de toegangskaart vermeld door middel van een kleurcode. Iedere tribune heeft zo haar eigen parkeerterrein en de bezoekers worden daarna direct naar ‘hun’ tribune geleid. Een ieder blijft dus veilig in de eigen ‘bubbel’.

Wij gaan er op dit moment vanuit, dat alle toeschouwers alleen op vertoon van een negatieve (snel)test tot het evenement kunnen worden toegelaten. De status van deze regelgeving is op het moment van dit schrijven nog niet geheel duidelijk. De testen worden gratis uitgevoerd via het landelijke netwerk van “Testen voor Toegang”. Zodra hierover relevante informatie bekend is, zullen wij iedereen nader informeren over het geldende toegangsbeleid, de coronatest en andere organisatorische maatregelen.

TT Circuit

De Haar 9, 9405 TE Assen

08:30 uur aanvang
Vrijdag € 29,00
Zaterdag € 34,00
Zondag € 104,00