As it is in Assen – de Musical!

08Nov
Gratis entree

Ter ere van het eerste lustrum van het koor “As it is in Assen” is de familievoorstelling “As it is in Assen” – de Musical! geschreven. Een bruisende kleur – en klankrijke familievoorstelling voor alle leeftijden gebaseerd op de prachtige film “As it is in Heaven”. Zang, spel en dans voor en door Assenaren op het podium van ‘de huiskamer van Assen’!

In “As it is in Assen, de musical” komen verschillende amateur gezelschappen uit Assen bij elkaar. Jong en oud. Meer en minder ervaren. Te weten: De koren “As it is in Assen” en “De GOlden Assies” o.l.v. Brunhilde Kuijper. Harmonieorkest “De Eendracht”o.l.v. Diana Mols. Theater Hilde Tuijt van Hilde Tuijt. De Bondband. Jason staal (kleinkunst) en Dick van Veen (acteur). Al met al zo’n 100 mensen op het toneel. Sociale aspecten komen voorbij. Wat speelt er in Assen, onder haar bewoners? Wat houdt ons bezig? Wat verbindt ons?

Zang, dans, spel, muziek, alle leeftijden, voor, door en met elkaar. Voor en door Assenaren. Herkenbaar voor allen in de zaal. Samen zetten we Assen op de planken. De boodschap dat we met elkaar het leven maken. Het podium voor iedereen. Iedereen mag klinken.


Datum & tijd:
Zondag 8 november 2020 om 15:00 uur

Kosten:
Normaal:
€ 15,00
Kind t/m 12 jaar:
€ 7,50

Locatie:
DNK | Grote Zaal
Weiersstraat 1
9401 ET Assen