Asser Praat – Bernd Otter en Kars Klok

Asser Praat – Bernd Otter en Kars Klok

03Okt
vanaf € 10,00

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen beleeft zondag 3 oktober een herstart. Presentatoren Kars Klok en Bernd Otter staan te trappelen om hun plek op het podium van de Rabozaal weer in te nemen en gasten te ontvangen die zeker wat te vertellen hebben. Zoals ook in eerdere seizoenen staan er drie praatshows in de planning, waarvan de eerste dus op 3 oktober.

Alsnog wordt ruim aandacht besteed aan het feit dat Assen al meer dan 125 jaar een band heeft met militaire muziek. De Koninklijke Militaire Kapel Johan  Willem Friso is hét beroepsorkest van de Koninklijke Landmacht en opereert vanuit de kazerne in Assen. Het koperensemble van de kapel komt bewijzen hoe goed ze dat doet. De rijke geschiedenis van die kapel komt langs, maar uiteraard nog veel meer.

Muziek komt ook van het duo Van Luie Kees, ofwel Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem. De quiz, de gesproken column van oud-theaterdirecteur Bert Naarding, een basisschool en de bijzondere plek van café-restaurant De Moriaan in de Asser samenleving dragen bij aan een gevarieerd programma dat niet snel verveelt.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk. Want meepraten wordt gewaardeerd.

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

14:30 uur aanvang
Rang 1 € 10,00