Bouwplan, Thuis in Wonen

28 - 30Jan
Gratis entree

Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 januari 2021 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de zesentwintigste keer georganiseerd! Laat u verassen tijdens deze beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

Tijdens de editie in 2021 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

De kracht van kennis
Als je op zoek bent naar informatie voor je nieuwe huis, je verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, dan struin je vast het internet af op zoek naar nuttige informatie, nieuwe trends en buitenkansjes. Maar alleen deze online informatie is vaak niet genoeg. Want is het bedrijf deskundig en betrouwbaar? Is er een klik met het bedrijf en heeft men antwoorden op al jouw vragen? Op een beurs kun je kijken en vergelijken, en middels een gesprek kennismaken met maar liefst 80 professionals uit de bouw, duurzame en woonwereld. Het moet dan gek lopen als daar niet jouw ideale leverancier tussen zit!  

Duurzaam wonen, het Drents Energieloket vertelt je wat je kan doen! 
In de stand van het Drents Energieloket vind je alle informatie over het verduurzamen van je woning. Het Drents Energieloket is in het leven geroepen om woningeigenaren te informeren bij energiebesparing en duurzame opwekking van energie: Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Welke stappen kun je nemen? Heb je vragen, het Drents energieloket voorziet je van onafhankelijk advies om ook van jou woning een duurzame woning te maken.


Datum & tijd:
Donderdag 28 januari 2021 van 14:00 tot 21:30 uur
Vrijdag 29 januari 2021 van 14:00 tot 21:30 uur
Zaterdag 30 januari 2021 van 10:00 tot 17:00 uur

Kosten:
€4,- p.p.

Locatie:
Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen