Burdy 30 jaar artiest

Burdy 30 jaar artiest

29Jan
vanaf € 26,00
Bestel tickets

Op 29 januari komt Burdy naar De Bonte Wever! Het Feestbeest van Het Noorden viert bij ons zijn 30 jarige artiestenjubileum. De Groningse zanger is bekend van hits als “Ramona Ramona”, “De vissers van Zoltkamp” en uiteraard “Mit mien ogen dicht”. Het precieze programma blijft nog even een verrassing maar het belooft sowieso een groot feest te worden! Bestel dus snel je kaarten!

Burdy is geboren te Groningen op 07-02-1964 als Lebertus Lammert Schaap. Op 13-jarige leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation de Motormuis. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen piratendiscotheek Jukebox op feesten en partijen als diskjockey plaatjes mag draaien. In 1992 komt de eerste single “De vissers van Zoltkamp” uit. Door het nummer “Mit mien ogen dicht” krijgt Burdy landelijk bekendheid. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy’s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest en dat al meer dan 25 jaar! Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “het feestbeest”!

Aan de invulling van de avond wordt nog door Burdy nog hard gewerkt. Er zullen een aantal gastartiesten en een live band worden toegevoegd aan het programma. Tevens zullen de Worlddancers Burdy bijstaan op het podium. Het wordt zoals gewoonlijk een onvergetelijke avond.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

20:00 uur aanvang
Entreekaart € 26,00