Christelijk Mannenkoor Assen – Kerstconcert

Christelijk Mannenkoor Assen – Kerstconcert

18Dec
vanaf € 17,00
Bestel tickets

Wat is Kerst zonder het Kerstconcert van het CMA? Daarom zijn we bijzonder blij dat we in 2021 weer een Kerstconcert kunnen geven.
De sonore klanken van de mannenstemmen van het CMA nemen u dit jaar mee naar verschillende landen met hun mooiste en bekendste Kerstliederen. Uit Nederland: “Nu zijt wellekome”, uit Duitsland: “Frieden”, prachtige Franse Noëls en de mooiste Engelse Carols waaronder “Longtime ago in Bethlehem”.

Het CMA zingt dit jaar ook bekende kerstmuziek uit het klassieke repertoire, bijvoorbeeld  “For unto us a Child is born” uit de Messiah van Händel, “Er is een Roos, the Rose” van Bette Midler en “Herders in ’t veld van Effratha” op de meesterlijke melodie van Mozart, bekend van The Young Amadeus. Ook het spectaculaire “Go tell it on the mountain” zal niet ontbreken. En het altijd imponerende “Stille nacht” en “Ere zij God” met massale samenzang aan het eind van het concert.
U kunt genieten van de marimba van Hendrie Westra en het spel van pianist Jorrit Woudt en organist Ronald IJmker. Ook de bekende Armeense sopraan Ruzanna Nahapetjan verleent haar medewerking!
Met dit Kerstconcert komt u helemaal in de Kerstsfeer en daarom rekenen we weer op een uitverkochte “Grote Zaal”. 

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

20:00 uur Grote Zaal
Grote Zaal € 17,00