DE VERLEIDERS – Pandepaniek

DE VERLEIDERS – Pandepaniek

24Feb
vanaf € 17,50
Bestel tickets

DE VERLEIDERS dagen je uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenterDaarom juist nu een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken.

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS doen! Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met jou, jouw werk, jouw geliefden, jouw spaargeld? Hoeveel reuring ‘Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder  fragiel, kan het deze crisis aan?

Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen!

De Verleiders werken nog aan de precieze vorm van ‘Pandepaniek’. Dit is afhankelijk van de afbouw van de maatregelen die door de overheid zijn opgesteld, zodra hier duidelijkheid over is wordt je hierover geïnformeerd.

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

20:00 uur Grote Zaal
Rang 1 € 35,00
Rang 1 balkon € 35,00
Rang 2 € 33,00
Rang 3 € 17,50