Dierenparade – Noordshow

07 - 09Jan
vanaf € 4,00

Dierenparade – Noordshow is een nationale tentoonstelling, waar verschillende kleindieren van fokkers geshowd worden. Met jaarlijks gemiddeld 15.000 bezoekers is het de grootste kleindierenshow van Nederland.

De Dierenparade – Noordshow

De Dierenparade – Noordshow is een nationale tentoonstelling die elk jaar begin januari wordt gehouden. Op de tentoonstelling worden verschillende rassen hoenders, dwerghoenders, serama’s, konijnen, cavia’s, kleine knagers, sierduiven, siervogels en watervogels van fokkers geshowd. Op de dierenparade zijn meer dan 10.000 kleindieren te zien. Daarnaast staan er ook nog talloze stands van clubs en verenigingen waar je meer informatie over de rassen en kleindieren kunt krijgen.

Shows
Op de show worden er ook verschillende shows gehouden. De organisatie Kleindier Liefhebbers Nederland brengt haar bondshow van de afdeling ‘veren’ (dat zijn de hoenders, dwerghoenders en sier- en watervogels) onder bij de show. Voor de jeugd is er de speciale Jeugdshow met een eigen prijzenpot en eigen keurmeesters.


Expo Assen

De Haar 11
9405 TE Assen

12:00 uur Donderdag
09:00 uur Vrijdag
09:00 uur Zaterdag
Dagticket € 8,00
Meerdaags ticket € 15,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,00