Disco Wonderland

Disco Wonderland

01Apr
vanaf € 13,00

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na drie geslaagde edities met Gerard Ekdom, Gijs Staverman en een stijfuitverkochte editie met Ben Liebrand pakken we vrijdag 1 april extra uit nadat we de editie al meerdere malen moesten verplaatsen. Vanwege het grote succes halen we Liebrand met een 3-uur durende set terug naar De Bonte Wever. Ook Corné Klijn hebben we weten te strikken en uiteraard is vaste dj Hans Stroeve eveneens van de partij!

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

Minimum Leeftijd: 18+

* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen voor (hotelgasten) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

20:00 uur aanvang
Normaal € 18,50
Avondkassa € 23,50
Hotelgasten* € 13,00