Dutch Open Darts 2021

Dutch Open Darts 2021

03 - 05Sep
vanaf € 5,00
Bestel tickets

Van 3 t/m 5 september zal De Bonte Wever Assen opnieuw het decor zijn van het grootse BDO/WDF dartstoernooi ter wereld: De Dutch Open Darts 2021. Verwacht duizenden darters, vele bezoekers, 150 dartsbanen waar eveneens duizenden wedstrijden op plaatsvinden, topwedstrijden op de tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!

Ook in 2021 verwachten we dat er weer een groot aantal internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Inschrijven voor het toernooi binnenkort. Meer informatie vind je op: www.dutchopendarts.nl.

PUBLIEKSTICKETS
Deelnemers schrijven zich in via de website van Dutch Open Darts (klik HIER). Maar wil je je favoriete deelnemer aanmoedigen of gewoon deel uit maken van de fantastische sfeer tijdens Dutch Open Darts? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de kaartverkoop start. Houd onze site en social media-kanalen in de gaten voor het actuele nieuws.

Kinderen t/m 12 jaar hebben vrij toegang en daarvoor hoef je dus ook geen kaarten te bestellen. 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

08:30 uur aanvang
Vrijdag € 5,00
Zaterdag € 6,50
Zondag € 7,50