Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

19 - 20Nov
vanaf € 26,00
Bestel tickets

Al jaren mogen we de Edwin Evers Band al ontvangen en elk jaar zijn we opnieuw onder de indruk van de ongekende klasse van deze topband. En wij zijn niet de enige, want elk jaar verkoopt dit concert sneller uit dan het jaar ervoor met daardoor steeds meer mensen die te laat waren en dus niet helaas meer konden komen. Vorig jaar moesten we de optredens helaas annuleren en dus gaan we voor de herkansing en hebben we ze niet één, maar twee avonden uitgenodigd en wel op 19 EN 20 november!

De Edwin Evers Band is zo’n band waarbij we na afloop van een concert zoveel verzoeken krijgen om ze weer terug te laten komen dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen. En met liefde, want oh wat is de band onder leiding van Nederlands’ bekendste (voormalig) ochtend DJ, Edwin Evers, steen,- en steengoed. En dus maken we ons op voor twee avonden met onvergetelijke optredens vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals ze zelf aangeven: “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

*Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

20:45 uur aanvang
Normaal € 31,50
Avondkassa € 34,50
Hotelgasten* € 26,00