Jacques Vriens

10Okt
Gratis entree

Jacques is een van de bekendste kinderboekenschrijvers van ons land. Hij is onder meer bekend van zijn boek Achtste-groepers huilen niet en de verhalen over Meester Jaap en Tommie en Lotje

Hij zal vertellen hoe hij schrijver werd dankzij het hotel van zijn ouders waarin hij opgroeide.

Maar ook hoe hij als meester geïnspireerd werd door de kinderen die bij hem in klas zaten. En waarom hij boeken over vroeger is gaan schrijven zoals bijv. Smokkelkinderen, Baron 1898 en Strijd om de Kathedraal

Natuurlijk vertelt hij ook over zijn nieuwste boeken:  Mijn vader woont in het tuinhuis en Het geheim van de verliefde hulpkok (uit de serie: De Bende van de Korenwolf)

Extra aandacht zal hij besteden aan zijn boek Oorlogsgeheimen waarvan de voorstelling ’s middags is te zien in DNK.

Jacques is een enthousiast verteller, voorlezer én toneelspeler, dus het belooft een grappig, spannend en gezellig uurtje te worden, waarbij natuurlijk ook van alles gevraagd mag worden. Na afloop signeert hij met plezier meegebrachte boeken.

Dit feestje wil je niet missen! Op zaterdag 10 oktober staat DNK in het teken van de Kinderboekenshow Timboektoe. Ieder jaar is het tijdens de Kinderboekenweek feest bij DNK en dat is dit jaar niet anders, want ondanks de bijzondere omstandigheden staat er weer een spetterend programma klaar. Duik mee de geschiedenis in en geniet van een optreden van kinderboekenschrijver en meesterverteller Jacques Vriens én beleef de muzikale theatervoorstelling ‘Oorlogsgeheimen’. Ben jij klaar voor een reis terug in de tijd? Kijk dan voor meer informatie en tickets op dnk.nl.

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

11:00 uur Rabo Zaal