Loungy Wonderland in restaurant Dapper!

Loungy Wonderland in restaurant Dapper!

26Sep
vanaf € 14,50
Bestel tickets

De Bonte Wever presenteert:
Loungy Wonderland in restaurant Dapper!

Speciaal voor iedereen die het thuiszitten op zaterdagavond nu ook wel een beetje zat is introduceert De Bonte Wever in Assen Loungy Wonderland! Zaterdag 26 september is de eerste editie en ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom in Restaurant Dapper om in goed gezelschap heerlijk te borrelen en genieten van de lekkerste cocktails, wijntjes, biertjes, hapjes en lekkere ‘easy listening’ muziek.

DJ Hans Stroeve draait een uitgekiende selectie lekkere tracks en zorgt daarmee voor een heerlijke laidback vibe. Stroeve ken je wellicht van ons eigen Disco Wonderland en Kulture Klub, maar hij doet veel meer dan dat. Zo is hij o.a. ook huis DJ van bijvoorbeeld de Librije. Verwacht tijdens Loungy Wonderland geen harde beats en geen dansvloer maar een gezellige en relaxte avond in stijl met je eigen gezelschap, en natuurlijk alles veilig en coronaproof.

Kaarten voor Loungy Wonderland in restaurant Dapper zijn vanaf nu verkrijgbaar á € 14,50 p.p. inclusief welkomstcocktail en goed gevulde hapjesplank. Je koopt een ticket voor een 2- of 4- persoons tafel via de website van De Bonte Wever.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

21:00 uur Aanvang
Entreekaart € 14,50