Maak een waterdoorlatende tegel

14Okt
vanaf € 2,50
Bestel tickets

Bijzondere workshop!

Samen met een docent van het ICO Centrum voor Kunst en Cultuur in Assen gaan kinderen hun eigen waterdoorlatende tegel maken. In een twee uur durende workshop maak je een prachtige tegel van klei met daarop een mooie vlinder, vogel of ander dier of vorm er in. Jouw werkstuk wordt afgebakken in de oven en is op een later moment af te halen bij het Duurzaamheidscentrum. 

Klimaat verandert

Het klimaat verandert. Het wordt warmer, het regent vaker en heftiger. Ook is de kans op periodes van hitte en droogte groter.  De nieuwe expositie ‘Klimaat in je straat’ laat zien wat inwoners daarvan in hun eigen straat merken en wat je zelf kunt doen om de gevolgen van klimaatverandering te beperken, bijvoorbeeld door zelf minder tegels in de tuin te gebruiken en meer te vergroenen. Dit is ook het doel van de landelijke operatie Steenbreek, waar de gemeente Assen aan meedoet. 

Aanmelden en kosten

Wil je mee doen met deze bijzondere workshop? Dan is aanmelden verplicht. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol. Deze betaal je, het liefst per pin, aan de balie van het Duurzaamheidscentrum Assen.

Duurzaamheidscentrum Assen

Bosrand 2
9401 SL Assen

13:30 uur Vanaf:
Prijs per persoon: € 2,50