Paddenstoelenbingo

25Okt
Gratis entree

Leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Trek je laarzen aan, neem je vader, moeder en/of andere volwassenen mee en kom naar het Asserbos. Want op 25 oktober is het bingotijd. Vind de mooiste, gekste en kleurrijkste paddenstoelen en haal daarmee ook nog eens een bingo binnen. Tussen 13:30-14:30 uur kun je de bingokaart ophalen bij het Duurzaamheidscentrum om de zoektocht te starten. Als je goed je best doet en je kaart voor 16:00 uur inlevert, verdien je ook een prijsje.

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor deze gratis paddenstoelenbingo is niet nodig. Tip: neem een eigen spiegeltje en/of loepje mee om de paddenstoelen vanuit allerlei hoeken nog beter te bekijken. Deze paddenstoelenbingo wordt georganiseerd door IVN-Assen en is gratis. Deze activiteit is onderdeel van de #2uurnatuur Challenge van IVN.

Paddenstoelenexcursie voor volwassenen

Op deze zelfde middag begint om 14:00 uur, ook bij het Duurzaamheidscentrum, een paddenstoelenexcursie voor volwassenen. Leuk voor als één van de ouders/verzorgers iets anders wil doen dan bingo. Aanmelden voor deze paddenstoelenexcursie is wel nodig: secretaris@ivnassen.nl

Ophalen bingokaart:      Tussen 13:30-14:30 uur
Inleveren bingokaart:     Uiterlijk 16:00 uur
Aanmelden:                      Niet nodig, (wel ter plekke registratie contactgegevens i.v.m. coronaregels)

Zelf meenemen:             Een spiegeltje en/of loepje

Duurzaamheidscentrum Assen

Bosrand 2
9401 SL Assen

13:30 uur Vanaf: