Pump Up The 90’s

27Mar
vanaf € 23,50
Bestel tickets

Episch waren de jaren 90 en episch is de reputatie van Pump Up The 90’s inmiddels ook te noemen. Vrijwel elke editie kwamen jullie massaal naar ons toe om samen met de vele artiesten die de revue zijn gepasseerd te eindigen in een complete staat van euforie, of in sommige gevallen extase.

Inmiddels hebben we nagenoeg alle relevante artiesten uit de nineties wel gehad, en omdat we niet keer op keer in herhaling willen vallen hebben we een drastisch besluit genomen en gaan we het zaterdag 12 september nog één keer doen voordat we Pump Up The 90’s in de ijskast zetten zodat er ruimte ontstaat om met een compleet nieuwe dansavond terug te komen. Stoppen op je hoogtepunt noemen we dat en mede daarom pakken we nog één keer flink uit zoals je van ons gewend bent.

Kortom zet zaterdag 27 maart met hele vette letters in je agenda, dan beloven wij alles uit de kast te halen om je een reden te geven om nog zo lang te wachten! Eén ding beloven we je wel; het wordt episch. 100%!

De kaartverkoop is gestart! Zorg dat je op de hoogte blijft en geef in het event op Facebook (HIER) aan dat je erbij bent en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info! 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

20:00 uur Aanvang
Normaal: € 23,50
Avondkassa: € 29,50