Qmusic The Party FOUT

Qmusic The Party FOUT

12Feb
vanaf € 19,45
Bestel tickets

Omdat we 100% met z’n allen willen feesten en niemand buiten in de kou willen laten staan, hebben wij besloten om het feest te verplaatsen naar zaterdag 12 februari 2022! Dat geeft jullie iets meer tijd voor de outfit-keuzestress en ons meer tijd om het feest nóg grootser, nóg leuker en nóg fouter te maken! Alle ticketkopers ontvangen deze week een e-mail met meer informatie.

Verzamel je vrienden, trek je foutste outfit uit de kast en herbeleef de allergrootste foute hits tijdens Qmusic The Party FOUT op zaterdag 12 februari! Je weet wel, die hits die iedereen mee kan zingen: Hey yo Captain Jack! I’m a barbie girl… If you wanne be my lover… Gegarandeerd de FOUTSTE party voor iedere leeftijd en is al jarenlang een begrip in Nederland. Met een legendarische sfeer, kilo’s confetti, grootse artiesten, Q-dj’s en een flinke dosis gekkigheid blazen we het dak eraf tijdens de show! Ready to party FOUT?

Het mega populaire evenement dat iedere editie volledig is uitverkocht, komt op 12 februari naar De Bonte Wever. Dans en zing mee op de beste foute hits en geniet van de legendarische sfeer! Het thema is “Hoe fouter, hoe beter”! Het is uiteraard niet verplicht om verkleed te komen, alleen leuk is het wel! Dus trek alvast je gekste outfit uit de kast! Naast de Q-dj’s  komen ook de “foutste” artiesten optreden. Wie dat zijn blijft nog even een verrassing… Iedere editie is altijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

19:00 uur Aanvang
Early bird: € 19,45
Normaal: € 21,45