Radio Continu presenteert: Country Time

Radio Continu presenteert: Country Time

19Sep
vanaf € 16,00
Bestel tickets

Na het succes van de eerdere editie presenteert Radio Continu op 19 september 2021 opnieuw het beste wat momenteel te bieden is in Nederland op het gebied van countrymuziek tijdens Country Time in De Bonte Wever!  

Dick van Altena
Dick van Altena is een Nederlandse zanger, gitarist en songwriter. Van Altena componeert van countrysongs tot kinderliedjes en was daarnaast tussen 1977 en 2005 betrokken bij countrygroep Major Dundee. Een album van Kris Kristofferson zorgde bij Van Altena voor een hele reeks aan zelf geschreven liedjes. Zo is hij verantwoordelijk voor vele nummers van Henk Wijngaard (Hé Suzie, oorspronkelijk geschreven voor Arne Jansen), Mooi Wark en Toni Willé van Pussycat. Zijn nummer “It turned out to be you” uit 1990 is nog vele malen gecoverd. Tijdens het DCMA Gala in Leerdam zaterdag 17 november 2018 is Dick van Altena uitgeroepen tot nr. 1 Country Zanger van de Benelux.

Savannah
Twee akkoorden en de echte kenner spitst meteen zijn oren… Dit is niet zomaar een band! En dat klopt, dit is Savannah, een enthousiaste groep muzikanten die al sinds hun start in 1986 aan de Europese top staat. De zes bandleden voelen elkaar feilloos aan.  Dat zie je en dat hoor je als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde country-music: Savannah’s specialiteit! Ook Savannah werd op 17 november 2018 bekroont met de award voor de beste countryband van het jaar.

Dus de beste Countryzanger en de beste Countryband op 1 podium!

Aanvullende info

Het luisterconcert is seated en uiteraard in overeenstemming met alle noodzakelijke richtlijnen i.v.m. het Coronavirus. U heeft een vaste zitplaats en zit met maximaal 2 personen aan tafel. U wordt aan tafel bediend. Er kan helaas niet gedanst worden.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

12:30 uur aanvang Show 1
15:30 uur aanvang Show 2
Normaal € 16,00
Kassa € 20,00