Radio Continu presenteert: Fruhshoppen

Radio Continu presenteert: Fruhshoppen

17Okt
vanaf € 24,95
Bestel tickets

Op 17 oktober 2021 presenteert Radio Continu de eerste editie van Fruhshoppen in De Bonte Wever. Deze zondagochtend belooft een combinatie vol sfeervolle optredens van Wir sind spitze, Alpenfever en Otto Lagerfett. Daarnaast geniet je ook nog eens van een heerlijk buffet in traditionele stijl. De presentatie wordt geheel verzorgd door Evert Baptist in zijn lederhose. Kortom het feest dat je niet wilt missen en stiekem elke zondagochtend wil beleven.   

Wir sind spitze
“Energiek, verrassend en de enige in zijn soort!”, zo wordt deze heuse powerband uit de Zuid-Limburgse heuvels het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is! Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Alpenfever
zo klinkt de bandnaam van deze 2 volbloed muzikanten, Bart en Peter. Vanaf eind 2007 zijn deze 2 broers succesvol onderweg in de wereld van de ‘Volkstümliche Musik’. Sinds de zomer van 2013 is AlpenFever onder contract bij het bekende platenlabel ‘Tyrolis’ uit Oostenrijk. Hun nieuwste album ‘Aus meinem Herz lacht die Musik’ werd recent met veel succes uitgebracht, dat blijkt ook uit het feit dat de 2 broers reeds enkele weken op ‘Nr.1’ stonden in de ‘Volksmusik-Hitparade’ in zowel Duitsland als Oostenrijk. Hun nieuwste videoclip ‘Wenn I mit mei’m Mad’l tanz’ wordt in het voorjaar van 2015 gelanceerd op dé Volksmuziekzender ‘FOLX TV’ en is vervolgens te zien en te horen op verschillende andere televisiestations. Dat belooft en smaakt zeker naar meer!

Otto Lagerfett
Regelmatig stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Dat Otto met deze optredens niet lang onopgemerkt kon blijven, moge duidelijk zijn. Na een aantal weken werd Otto al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. Deze was razend enthousiast over de zangkunsten von der Otto en bood hem al snel een mega contract aan bij zijn von Bisterfeld Agency. Het begin van de carrière van de Duitse schlager star was met deze deal beklonken. Het eerste nummer in de grote carrière van de Duitse superster was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer “Wenn die Sonne scheint” werd een grote hit. Daarna volgde nog vele hits, zoals het mooie “Für Dich Mama” en vooral het nummer “Was sollen wir trinken 7 Tage lang” werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.

Het luisterconcert is seated en uiteraard in overeenstemming met alle noodzakelijke richtlijnen i.v.m. het Coronavirus.

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN

10:30 uur aanvang
Toegangsbewijs volwassene € 39,95
Toegangsbewijs kind (4 t/m 12 jaar) € 24,95