Smaakvol Theater met Pé & Rinus

11Sep
vanaf € 7,50
Bestel tickets

Dineren in je favoriete restaurant en live een prachtig theaterconcert meemaken. Dat kan met Smaakvol Theater, het idee waarmee DNK op 25 april de Cultuurpitch VNO-NCW Noord, MKB Noord, NDC Mediagroep en de drie provinciale marketingorganisaties won. Op vrijdag 11 september vindt alweer de tweede editie plaats met niemand minder dan Pé & Rinus Anderhalfmetersessies. Een voorstelling die je kan bijwonen vanuit onze Grote Zaal of via een livestream in één van de drie deelnemende restaurants in Assen: Touché, Het Pannenkoekenschip, Hotel de Jonge én Grand Café ’t Wapen.

Pé & Rinus Anderhalvemetersessies
In 2020 staan Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium en dat vieren ze met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies! De afgelopen jaren waren hectisch voor Peter en Frank, zowel in hun persoonlijke leven als muzikaal. Met hun vernieuwde band De Containers speelden Peter en Frank in de uitverkochte Groningse poptempel Vera, tussen grootheden als Doe Maar en The Pretenders op Retropop en tweemaal op de Zwarte Cross. Daarna werd het hoog tijd om na te gaan denken over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Helaas: ook hier gooide het COVID-19-virus roet in het spreekwoordelijke eten. Maar Frank en Peter laten zich niet van de wijs brengen, en slaan terug met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies! De mannen kijken in terug op hun carrière, met oud en natuurlijk nieuw materiaal. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen over dat podium te rauzen.

Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Dineren en theater
Hieronder kun je voor €7,50 per persoon een ticket voor de stream vanuit een restaurant naar keuze kopen. Op de avond zelf reken je bij het restaurant je eten en drinken af. Tickets kunnen alleen online gekocht worden en met een ticket voor een stream vanuit een deelnemend restaurant is tevens je plekje voor het diner gereserveerd. Dineren in DNK in combinatie met de voorstelling is niet mogelijk.


Datum & tijd:
Vrijdag 11 september 2020 om 19:30 uur

Kosten:
Vrije Zit
Touche € 7,50
Grand Cafu00e9 ’t Wapen € 7,50
Hotel de Jonge € 7,50
Het Pannenkoekenschip € 7,50
Normaal € 19,50

Locatie:
DNK| Grote Zaal
Weiersstraat 1
9401 ET Assen


DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

19:30 uur Aanvang
Normaal € 19,50
Touche € 7,50
Grand Cafe ’t Wapen € 7,50
Hotel de Jonge € 7,50
Het Pannenkoekenschip € 7,50