Volkstuin Complex

Volkstuin Complex

21 - 22Apr
vanaf € 17,50
Bestel tickets

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In “Volkstuin Complex “blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet.

‘Volkstuin Complex’ is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

20:00 uur Donderdag & vrijdag
Rang 1 € 35,00
Rang 1 Balkon € 35,00
Rang 2 € 33,00
Rang 3 € 17,50