Voorleesuurtje

Voorleesuurtje

29Nov
vanaf € 0,00
Bestel tickets

Beleef de mooiste verhalen met DNK! Op zondag staat er maandelijks een mooi kinderboek op het programma en beleef je steeds opnieuw verrassende verhalen. Er is een voorleesuurtje voor 3-5 jarigen en eentje voor 5-7 jarigen. Luister je mee?

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen dien je een (gratis) ticket te reserveren voor het voorleesuurtje. Een ticket is geldig voor kind én ouder/volwassene. Kom je met twee kinderen? Reserveer dan een extra ticket.

Het eerstvolgende voorleesuurtje is op zondag 29 november.

3-5 jaar (14:30): Tijger – Jan Jutte
Ben jij klaar voor een beestachtig leuk avontuur? Duik dan mee in dit verhaal! Als Josefien na een boswandeling terugkeert naar de stad, wandelt een tijger achter haar aan. Even weet ze niet wat ze met hem aan moet, maar dan besluit ze hem mee naar huis te nemen. En niet alleen Josefien, maar de hele stad sluit na de eerste schrik Tijger in hun hart. Maar Josefien ziet dat het niet goed met hem gaat. Hoeveel iedereen ook van Tijger houdt; hij zal terug moeten naar de plek waar hij thuishoort. En zij zal hem daarheen brengen.

5-7 jaar (15:00): Vos is een boef – Daan Remmerts de Vries 
Vandaag een boek vol spanning en humor: Vos is een boef. Een dodo klopt aan bij Vos om te collecteren voor uitstervende dieren. Uit medelijden nodigt Vos hem uit in zijn huis. Later komen Das en Wasbeer langs. Ook bij hen is de dodo komen collecteren. Wanneer Vos een grote gebraden kip serveert vinden Das en Wasbeer dat toch wel erg verdacht. Ze zetten een plannetje op om Vos te ontmaskeren. Want vossen zijn boeven, toch?

DNK – De Nieuwe Kolk

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

14:30 uur Bibliotheek
15:00 uur Bibliotheek
Entreekaart € 0,00