Futurist Richard van Hooijdonk opent 2e editie PD Drenthe

06 jan 2020

Het nieuwe decennium is nog maar een paar dagen oud en we staan aan de vooravond van grote veranderingen, waarbij ons leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologieën hebben impact op alles wat we gaan doen. Hier moeten wij onszelf en onze bedrijfsmodellen goed op voorbereiden én aanpassen.

Daarom zijn we ontzettend trots dat we voor de opening van de PD Drenthe op 31 maart in Assen – dit jaar in het teken van FutureProof – internationaal topspreker, trendwatcher en futurist Richard Van Hooijdonk mogen verwelkomen. Richard zal een inspirerende lezing geven over het Bedrijf van de Toekomst, zodat we dit decennium tot 2030 #FutureProof tegemoet kunnen zien!

Het jaar 2020 staat voor nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen, veranderingen en het gaan voor nieuwe successen. Daar hoort ook een duidelijk marketing- en verkoopplan bij waarin jij bepaalt welke facetten nodig zijn om jouw doelstellingen voor dit jaar te kunnen bereiken.

De PD Drenthe op 31 maart in DNK Assen en de Promotiedagen Groningen op 10 en 11 november in Martiniplaza Groningen helpen je jouw doelstellingen in Noord-Nederland te bereiken. Deze twee bewezen platformen bieden je de mogelijkheid om meer naamsbekendheid te creëren, potentiële klanten te ontmoeten, bestaande relaties in informele setting te onderhouden en nieuwe producten of diensten te lanceren.