Gastdames

Gastdames

18 nov 2020

De gastdames en -heren heten je een winterwarm welkom in de binnenstad Assen! Ze communiceren op een gastvrije manier alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen naar de bezoeker toe. Want alleen samen creëren we een gastvrije, sfeervolle en veilige binnenstad. Lees hieronder waar je ze kunt vinden en wat hun boodschap is.

Warenmarkt Assen
Wat fijn dat de warenmarkt er is en dat je zo op een veilige manier je boodschappen kunt doen. Om dit te waarborgen kun je bij de uitvalswegen met een dranghek een gastdame of -heer tegenkomen. Ze willen je hier graag attenderen om tijdens je boodschappen elkaar nog steeds de ruimte te geven. Maar je ook mee te geven dat hier liever niet gefietst wordt. Zo houden we het aangenaam voor iedereen.

Koopmansplein
Het Koopmansplein is een intensief gebruikt plein in de binnenstad van Assen en krijgt een make over! Inmiddels hebben graafmachines de straatstenen eruit en zijn er alternatieve (smalle) looprichtingen creëert. Hier kun je een vriendelijke gastdame of -heer tegenkomen om je te attenderen om rechts aan te houden om elkaar te ruimte te geven. Ook zullen ze je aangeven dat dit alleen een wandelgebied is waar je de fiets aan de hand mee mag. Zo houden we het aangenaam voor iedereen.