Help jij mee om Tessa een nieuwe rolstoelbus te geven?

09 mrt 2020

Op vrijdag 13 maart is er vanaf 20:00 uur een Benefietconcert bij Hotel de Jonge ter ere van Tessa van der Heide. Tijdens dit Benefietconcert wordt er geld opgehaald voor een nieuwe roelstoelbus voor Tessa. De bands Midlive en Mojo Clinton zullen vanaf 20:00 een optreden verzorgen. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede voor een nieuwe rolstoelbus voor Tessa.

Tessa woont in Assen en is meervoudig gehandicapt, daar komt nog bij dat ze het Rett Syndroom heeft. Ze is onder behandeling in het het Maastricht UMC, maar verblijft ook een paar keer per jaar in het UMCG. Tessa ziet de muren van het ziekenhuis dus vaak en probeert daarom tussen de ziekenhuisbezoeken door te genieten van haar favoriete eiland Texel. Voor de vele reizen is Tessa afhankelijk van een rolstoelbus maar hiervoor zijn er niet de financiƫle middelen beschikbaar.

Help jij mee om Tessa een nieuwe rolstoelbus te geven? Dan toveren we met zijn allen een geweldig mooie glimlach op het gezicht van Tessa? Als we er met zijn allen voor gaan, moet het zeker lukken! Tot vrijdag!