Hotel de Jonge een welkom thuis

Hotel de Jonge een welkom thuis

10 dec 2020

Midden in het gezellige centrum van Assen staat het gastvriendelijke City Hotel de Jonge, met in de directe nabijheid vele winkels en het museum. Dit 4-sterrenhotel is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en omstreken, mede door de hoog gewaardeerde keuken en de gemoedelijkheid.

‘Wij geven onze gasten het welkom thuis gevoel’ vertelt algemeen directeur Rob Riper. ‘Natuurlijk wel uitgevoerd met goede service, kwaliteit en een veilige omgeving. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol binnen ons concept. Ons bedrijf is volledig vernieuwd en op maat gemaakt naar de toekomst toe. Alles voldoet aan de nieuwe normen en eisen die gesteld worden’. Als kers op de taart heeft City Hotel de Jonge enkele weken geleden dan ook het Green Key-Certificaat behaald.

Voor de decembermaand heeft City Hotel de Jonge een speciaal arrangement opgesteld. ‘Dit jaar vieren we kerst anders dan anders. Als hotel zijnde hebben wij hier dan ook op ingespeeld met een kerstspecial. Zo kun je alsnog kerst op een heel unieke manier vieren. Benieuwd naar deze kerstspecial? Klik voor meer informatie op de button.

Hotel de Jonge