Lucardi juwelier Assen

Lucardi juwelier Assen

13 jun 2019

Lucardi Juwelier Assen

Assen is een stad waar je top kunt shoppen! De Asser binnenstad is dé winkelstad van Drenthe en dat zie je aan alles. De leuke speciale winkels, unieke plekjes in zijstraatjes en uiteraard de oude bekende winkels zoals HEMA en H&M zijn er te vinden én Lucardi Juwelier Assen natuurlijk. Die mag niet vergeten worden. Geniet van de knusse terrasjes, restaurantjes en neem een lekker hapje en drankje… want: ‘de terrassen van Assen blijven verassen’

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Assen
De Binnenstad van Assen heeft een verrassend en gevarieerd winkelaanbod. Lucardi Juwelier past hier perfect tussen. Door de nieuwe en wisselende collecties is er altijd iets verrassends en nieuws te vinden in de winkel. En de collectie loopt uiteen in allerlei soorten en maten. Van welk materiaal, steen en soort sieraad je ook houdt: jouw fabulous bling hebben wij! Eat glitter for breakfast and shine all day!

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Assen?
We bieden ook verschillende services aan bij Lucardi Juwelier Assen.  Zo kun je bijvoorbeeld een horlogebatterij laten vervangen. Zodat je klokje weer een tijdje mee kan! Ook doen we kleine reparaties in de winkel. Loop langs en vraag naar de opties. Ook de ingewikkeldere reparaties daarvoor kun je bij ons terecht, alleen schakelen we dan de hulp van een goudsmid in.

 

Bij Lucardi Juwelier Assen ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen
Piercen bovenkant oor

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder:

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Pulsar
Festina

 

  • Maandag 11:00 – 18:00
  • Dinsdag 09:30 – 18:00
  • Woensdag 09:30 – 18:00
  • Donderdag 09:30 – 18:00
  • Vrijdag 09:30 – 21:00
  • Zaterdag 09:30 – 17:00
  • Zondag 13:00 – 17:00
    (alleen laatste zondag van de maand)