Manicure on Tour organiseert manicure workshops en behandelingen op maat

09 mrt 2020

Op basis van haar opgedane kennis heeft Yvonne Rust na haar opleiding voor Nagelstyliste bij Nail Academy Nicolle in Hoogeveen een duidelijke keuze gemaakt in het aanbod van behandelingen die zij via haar salon ‘Nails by Yvonne Rust’ en op locatie aanbied en volgt zij hierin de liefde voor het vak met een passie voor het behoud of verbetering van de natuurlijke nagel. Veel mensen weten niet precies hoe zij op een goede manier nagels en handen moeten verzorgen, daarom is nagelstyliste Yvonne Rust gestart met manicure workshops.

Naast individuele behandelingen biedt zij de workshops ook aan bij bedrijven, business- beauty en fashion events. ‘Alles draait om tips, trucs en weetjes op het gebied van nagel- en handverzorging’ vertelt Yvonne. ‘De workshops zijn leuk als teambuilding met bijvoorbeeld een high-tea of een lunch’.

Individuele behandeling

Naast het geven van behandelingen in haar eigen salon biedt Yvonne ook behandelingen op locatie aan. Leuk als incentive of als verrassing om een collega of collega’s eens in de watten te leggen.

Workshop

Een workshop is leuk als teambuilding en Yvonne laat de deelnemers dan zien hoe handen en nagels in goede conditie gebracht kunnen worden. Dit wordt meteen in de praktijk gebracht en alles komt aan bod. Yvonne geeft uitleg over de nagel, legt het verschil uit over de diverse soorten vijlen, hoe men de nagels het best kan vijlen, verzorging van de nagelriemen, belang van nagelolie, een heerlijk nagelbad, handscrub en handmasker onder het genot van een kopje koffie, thee en lekkers.

Voor medewerkers in de zorg, die tijdens het werk géén nagellak mogen dragen is deze workshop tevens heel geschikt, want de nagelstylist voorziet de deelnemers van speciale tips. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur en iedere deelnemer krijgt na afloop een mooi gevulde goodiebag mee.

Bent u benieuwd? Neem dan contact op met Yvonne Rust via: info@manicureontour.nl of 06-39547272. Ook kunnen er andere, op maat gemaakte mogelijkheden uitgewerkt worden.