Mannes Oranjespelen: gratis speelroute binnenstad Assen

Mannes Oranjespelen: gratis speelroute binnenstad Assen

13 apr 2021

Vier Koningsdag met deze gezellige gratis speelroute en ontdek Assen als echte familiestad. Test je pup vaardigheden met het hele gezin en schrijf je scores op een speelkaart. Wie weet wordt je kind één van pups van Assen 2021 en wint hij of zij een cadeaupakket t.w.v. €100. Veel speelplezier!

Hoe werkt de speelroute?

Bij het station van Assen staat een grote, houten hond. Hij heet Mannes. Mannes is eventjes naar de dierenarts waardoor de pups zijn weggelopen om in de binnenstad van Assen te spelen. Ga je met de pups mee op ontdekkingstocht? Aan de hand van een speelkaart ga je op zoek naar opdrachten, vragen of spelletjes. Op veel van deze plekken vind je gele pootafdrukjes. Schrijf de scores of antwoorden op de speelkaart en lever het in bij de VVV Assen aan de Markstraat 8-10.

Let op! Gebruik per kind één speelkaart. Je kunt vanaf woensdag 14 april 12.00 uur tot en met maandag 26 april tot 15.00 uur meedoen aan de Mannes Oranjespelen.

Waar vind ik de speelkaart?

De speelkaart is bij deelnemende ondernemers of bij de VVV Assen aan de Markstraat 8-10 verkrijgbaar, daarnaast is het ook mogelijk om de kaart via onderstaande button te downloaden. De deelnemende ondernemers zijn Cafetaria en Lunchroom De Fontein, Albert Heijn Triade Assen, CafféPranzo en Bloemen bij Annelies in Warenhuis Vanderveen. Liever digitaal of zelf uitprinten? Klik op de button hieronder.

Is er nog sprake van een gedeeltelijke lockdown? Dan kun je één bij de VVV Assen ophalen met een click en collect die je via de online winkelstraat kan reserveren. Let er wel op dat er minimaal vier uur tussen het reserveren en ophalen moet zitten.

Win een cadeaupakket t.w.v. €100
Maak kans op 1 van de 3 cadeaupakketten t.w.v. €100 en lever de ingevulde speelkaart van je kind bij de VVV Assen aan de Marktstraat 8-10 in. Is er nog sprake van een gedeeltelijke lockdown? Dan kun je de speelkaart door de brievenbus doen of telefonisch, via 0592 243 788, een tijdvak reserveren om je speelkaart(en) in te leveren. Let er wel op dat er minimaal vier uur tussen het reserveren en afleveren moet zitten. 

Digitale prijsuitreiking
Er komt op maandag 26 april om 16:00 een digitale prijsuitreiking via Dit is Assen om de 3 pups van Assen 2021 bekend te maken. De prijsuitreiking volg je via een Facebook livestream. Tijdens de live prijsuitreiking worden drie speelkaarten uit een grabbelton gehaald. De winnaars kunnen het cadeaupakket op Koningsdag ophalen bij de VVV Assen. Klik hier om de Facebookpagina van Dit is  Assen te volgen.